Spilbog ved Morten Gottschalck

Fra Skrivekunst.dk


Spilbog
Afholdes af Morten Gottschalck
Deadline 2022/10/31
URL Link
Form spilbog
Genre fantasy
Emne Skal omhandle identitet (men ikke nødvendigvis fokusere på det)

Skal indeholde et punkt om en sten, en klippe, et krystal eller en ædelsten (behøver ikke være plot-bærende)

Særlige krav Hver deltager kan indsende max én historie. Historierne må ikke indeholde erotik.
Længde Skriv en historie på max 100 afsnit og max 20.000 ord.
Indsendelse Send din historie til post@mortengottschalck.dk i enten pdf eller Word format.

På historiens første side skal tydeligt være angivet historiens titel, dit navn, samt at historien indgår i “Gottschalck skrivekonkurrencen”.

Spilbogen skal være gennemlæst, rettet for stavefejl og spiltestet før indsendelse. Der skal være korrekte links mellem afsnittene, således at man bliver ført fra et afsnit til det næste, når man trykker på en henvisning. Alle godkendte tekster bliver redigeret til det endelige oplæg. Teksterne bliver lagt op på denne hjemmeside som pdf, og kan derefter hentes og læses online af alle.

Jury Konkurrencens vindere bliver fundet ved afstemning blandt læserne. Vinderne opgøres efter hvor mange stemmer, en historie modtager. Konkurrencen modereres af et panel, som vil komme med udtalelser til vinderne.
Præmie Førstepladsen får en pengepræmie på 1000 kroner, et gavekort til Faraos Cigarer på 300 kroner, samt et eksemplar af den trykte bog.

Andenpladsen får en pengepræmie på 666 kroner, et gavekort til Faraos Cigarer på 300 kroner, samt et eksemplar af den trykte bog.

Tredjepladsen får en pengepræmie på 333 kroner, et gavekort til Faraos Cigarer på 300 kroner, samt et eksemplar af den trykte bog.


Skrivekunst.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Tryk OK for at fjerne denne besked.