Science fiction-novelle ved Science Fiction Cirklen

Fra Skrivekunst.dk


Science fiction-novelle
Afholdes af Science Fiction Cirklen (læs mere om forlaget)
Deadline 2019-03-01
URL Link
Form Novelle
Genre Science fiction
Emne Frit, men redaktøren foretrækker historier, der ud over rammen, også har en form for ’budskab til læseren’. Derudover til et dansk islæt også trække op, og rene action-historier, der lige så godt kunne være foregået i nutiden, vil blive nedprioriteret.
Særlige krav Sammen med novellen SKAL! I skrive postadresse, samt en kort beskrivelse af jer selv (100-400 ord), inklusive jeres fødselsår i slutningen af teksten. "Lidt om dig selv" SKAL! skrives i 3. person inklusive fødselsår, fx: "Carl-Eddy Skovgaard er født i 1951 og har siden sin ungdom interesseret sig for science fiction. Carl-Eddy har …" Jeg planlægger at have en kort beskrivelse om hver forfatte bag i bogen, på 100-200 ord, så max 400 ord giver mig mulighed for at rette lidt til. Bemærk at postadresse og forfatterpræsentation SKAL! stå i slutningen af teksten. Hvis I indsender mere end en, skal teksten stå i alle filer.

Det indsendte må ikke sendes til andre konkurrencer samtidigt.

Længde Max 15.000 ord, helst 3.000 - 12.000 ord
Indsendelse Noveller sendes til redaktøren: ’SFC bog-redaktør’ bog@sciencefiction.dk, med emne: ’Lige under overfladen 2019 tekst’ Den vedhæftede fil med novellen skal navngives efter titlen på novellen. Indsendelse kan ske tidligst 1/12 2018

Formatet skal være Word (eller nemt læsbart af Word) - dvs. .docx eller .rtf. For jer der benytter open office, libre office eller andet, brug ’gem som’ og vælg ’.rtf. Vi er ikke glade for .odt filer, eller filer der er ’gemt som .doc/.docx’ fra andre tekstbehandlingssystemer end Word.

Præmie Udgivelse i antologi


Skrivekunst.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Tryk OK for at fjerne denne besked.