Novelle ved Books on Demand

Fra Skrivekunst.dk
Novelle
Afholdes af Books on Demand (læs mere om forlaget)
Deadline 2014-10-31
URL Link
Form Novelle
Emne Identitet
Deltager­begrænsning Alle interesserede gymnasier (STX) kan deltage. Hvert gymnasie kan maks. indsende 10 noveller.
Særlige krav Alle deltagere skal udfylde en samtykkeerklæring for at komme i betragtning: http://www.bod.dk/fileadmin/bod_dk/downloads/Landingpages/Samtykkeerklaering.pdf

Overskuddet fra bogsalget går til den frivillige landsdækkende organisation Ventilen, der driver tilbud for ensomme unge.

Længde 7.000-12.000 anslag
Kontakt Hvis I har spørgsmål til konkurrencen, er I velkomne til at kontakte Anne Sofie Kirketerp på tlf. 80 88 57 62 eller 33 37 87 77 eller på annesofie.kirketerp@bod.dk.
Indsendelse I deltager ved at indsende gymnasiets bidrag (Word-format) samt samtykkeerklæringer (indscannet) i én samlet mail til novellekonkurrence@bod.dk. Hver enkelt novelle skal være tydeligt mærket med titel, elevens fulde navn, alder, klasse og gymnasiets navn
Jury Arnold Busck

Christina Englund, forfatter Nils Bjervig, redaktør Kristian Næsby, leder af skrivelinjen på Nørgaards Højskole

Præmie De 20 bedste noveller bliver udgivet i en novelle-samling med udgivelsesdato i april 2015, som bliver tilgængelig i boghandlen som trykt bog og som e-bog. Vinderne får et personligt eksemplar af novellesamlingen.

Forfatteren til den bedste novelle vinder en komplet bogudgivelse. BoD sørger for korrekturlæsning af det ønskede manuskript, layout og omslagsdesign. Bogen bliver tilgængelig i boghandlen som trykt bog og e-bog, og vinderen får 10 gratis eksemplarer af sit værk.

Skrivekunst.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Tryk OK for at fjerne denne besked.